Personvernerklæring

1. Innledende bestemmelser

Denne personvernerklæringen gjelder for Kulbas webapplikasjoner og øvrige tjenester.

2. Derfor lagrer vi informasjon

Vi lagrer informasjon av flere grunner:

  • For at systemet skal kunne kjenne igjen brukerne våre, for å kunne tilpasse tjenestene
  • For å ha en bekreftelse på innloggin i våre systemer
  • For å kunne sende brukere oppdatert informasjon om kurs og konferanser de har meldt seg på
  • Utvikle og forbedre våre tjenester gjennom å forstå hvordan de brukes

3. Dette bruker vi ikke informasjonen til

Informasjon du oppgir til oss blir kun lagret i våre systemer. Informasjonen vil ikke selges videre, og vil kun benyttes til å gi deg som bruker mer relevant informasjon og bedre tjenester.

4. Slik samles opplysningene inn

Registrering av brukerkonto

Ved registrering av brukerkonto lagrer vi e-postadresser.
Vi kan også lagre valgfrie opplysninger som fullt navn og e-postadresse.

Påmelding til kurs og konferanser

Ved påmelding til våre kurs og konferanser vil vi kun lagre den informasjonen du selv oppgir ved påmelding.

5. Informasjon som lagres lokalt

Når du besøker våre tjenester bruker vi ulike teknologier for å gjenkjenne deg som bruker. Vi bruker eksempelvis informasjonskapsler til å lagre anonym identifikasjon lokalt i din nettleser.

6. Behandling av personopplysninger / cookies

Personopplysninger vil bli lagret i vår database, behandlet og publisert i samsvar med bestemmelsene i personopplysningsloven, og slik det fremgår nedenfor. Se personopplysningsloven hos Lovdata. Mer om grunnleggende personvern, se «Hva er en personopplysning?» hos Datatilsynet. Når det gjelder samtykke til bruk av informasjonskapsler (cookies), reguleres dette av ekom-loven. Mer om dette finner du også på Datatilsynets side om informasjonskapsler.

7. Behandlingsansvarlig

Dine personopplysninger vil bli behandlet av Kulbas, som er behandlingsansvarlig, og våre IT-leverandører for det formål å levere tjenester og for å bedre tjenestene.
Dine personopplysninger lagres innenfor EU/EØS-området, og iht. norsk personvernlovgivning.

8. Registrert profildata, innsyn og retting

Opplysningene du selv gir ved registrering (navn, epost etc.) og ved redigering av denne profil benyttes for å levere og videreutvikle tjenesten.
Det er du selv som registrerer informasjonen i vår database.
Du har rett til å be om innsyn i hvilke opplysninger som er registrert om deg, og dersom de er uriktige eller ufullstendige, kan du få dem rettet, supplert eller slettet. Dette kan du gjøre ved å selv logge deg inn på din side og foreta korrigering av opplysninger.
Du har rett til å be om å få dine personopplysninger slettet fra våre databaser. Dette imøtekommer vi så lenge tjenesten du vil slettes fra ikke har særegne krav og begrunnelser for å ta vare på dataene dine.
Ved mistanke om grovt feilaktige opplysninger i brukerprofil kan vi slette din konto uten nærmere saksgang.

9. Slik forhindrer du at informasjonskapsler lagres

Du kan slette informasjonskapsler fra din harddisk når som helst, men dette gjør at dine personlige innstillinger forsvinner.
Du kan også endre innstillingene i din nettleser slik at den ikke tillater at informasjonskapsler lagres på din harddisk. Dette gir imidlertid dårligere funksjonalitet på visse nettsider, kan forhindre tilgang til sider som krever innlogging og gjøre at deler av innhold og enkelte funksjoner ikke blir tilgjengelige.
For å unngå at såkalte anonyme identifikatorer blir lagret, må du deaktivere javascript i nettleseren din. Javascript er imidlertid nødvendig for at mange grunnleggende funksjoner på nettsidene skal fungere.

10. Informasjon på nettstedet

Kulbas påtar seg ikke ansvar for feil som kan forekomme i automatisert eller redigert innhold på nettstedet.
Vi påtar oss heller ikke ansvar for feil på nettsteder vi til enhver tid lenker til, eksempelvis potensielle arbeidsgiveres nettsider.

11. Rettigheter

Opphavsrett, øvrige rettigheter og innhold på Kulbas sine nettsteder og tjenester tilhører Kulturskolen i Målselv, og er beskyttet av opphavsrettslige regler.
Du plikter å respektere opphavsrett, andres rett til bilder og andres personvern når du oppretter profil på og opptrer på kulturskolen sine nettsteder og tjenester. Du har ikke rett til å forsøke å omgå Kulbas tjenestene sine sikkerhetssystem.
Enhver kommersiell utnyttelse av slike rettigheter er forbudt uten forutgående skriftlig avtale med rettighetshaver. Dette gjelder både kopiering, videreformidling og salg av informasjon, bilder, grafiske elementer, programkoder og tekniske løsninger

12. Begrenset ansvar

Kulbas påtar seg ikke noe ansvar for eventuelle tap, kostnader eller andre konsekvenser som kan oppstå i ved bruk av våre produkter og tjenester
Vi kan ikke garantere at våre produkter og tjenester til enhver tid er fri for virus og andre sikkerhetstrusler. Du er ansvarlig for å bruke og vedlikeholde antivirusprogramvare og andre beskyttelsestiltak, og å ta sikkerhetskopi av data på din enhet. Du er videre ansvarlig for å oppdatere tilknyttede applikasjoner når det lanseres nye versjoner.

Kulbas er ikke ansvarlig for direkte eller indirekte tap som du eller noen andre påføres i forbindelse med bruk av våre produkter og tjenester eller fordi produktet/tjenesten ikke kan benyttes som forutsatt.

13. Endring av Vilkår

Innholdet og tjenestene på nettstedet, samt generelle vilkår som beskrevet, vil løpende bli oppdatert ved behov og kan når som helst endres av Kulbas som eier nettstedet.